...

Despre noi

Despre noi

In anul 2014 se deschid Primele trei magazine Best P. Q. , fiind special concepute pentru retailul modern.  Best P. Q. a dedicat in in proportie de 50% din spatiul de vanzare produselor din tutun, alcool si racoritoare , 25 % din spatiul de vanzare este destinat produselor de impuls : ciocolata, chipsuri, biscuiti, guma, etc si restul de 25% este alocat produselor alimentare di detargenti-cosmetice.
Un an important în istoria Best P. Q. este anul 2017 marcat de începutul procesului de rebranding, lansarea unui nou tip de magazine, destinat retailului special legume-fructe , alimente si detergenti -cosmetice , reorganizarea magazinelor existente, si nu în ultimul rând, alte 2  magazine alăturate familiei Best P. Q..

Produse din tutun: am fost prima retea din Craiova cu doua rafturi de tigari si inca de la infiintare avem toata gama de produse din tutun produsa de cei patru mari producatori. Comercializam tigari de foi , tutun si acesorii alaturate acestuia, iar mai nou comercializam si tigari elecronice si lichide si acesorii alaturate acestora.

Băuturi: Întotdeauna avem băutura ta preferată ! Fie că este vorba de băuturi alcoolice sau non alcoolice la Best P. Q ai o gamă variată din care poți să alegi exact ceea ce îți place!

Vinuri: La Best P. Q vă așteaptă o secțiune special dedicată vinului. Aici  puteti alege asemenea unui somelier , dintr-o gamă bogată de vinuri, pe cel potrivit ocaziei și gusturilor dumneavoastră
Dulciuri:  Momentul dulce al zilei este garantat la La Best P. Q. Ciocolată, biscuiți, bomboane și multe altele, te așteaptă să alegi și să savurezi un moment de bucurie.
Cereale: Cea mai importanata masă a zilei începe la raionul special destinat micului dejun. La La Best P. Q alegi ceralele prefarate și savurezi un mic de jun delicios și sănătos.
Bio/ dietetice: Alimentația sănătoasă  are un loc aparte în viața noastră! De aceea am creat pentru dumneavoastră un departament special, dedicat produselor bio și dietetice. Aici găsiți o gamă  speiala de produse fără zahăr, fără aditivi , conservanți sau coloranți, perfecte pentru diete sau un stil de viață sănătos!
Legume-fructe: Avem în permanență cel mai bogat sortiment de legume și fructe de pe piață. Punem un accent deosebit pe prospețimea și naturalețea legumelor și fructelor noastre, acestea provenind, în cea mai mare parte,  din ferma proprie.
Conserve din legume-fructe:  magazinele Best P. Q pot spune că au o varietate impresionantă de conserve din legume și fructe. Gemul, compotul, dulceața, dar și murăturile de toate felurile au gustul perfect , dat de rețetele tradiționale păstrate cu sfințenie.
Lactate: Fie că preferați lactatele sau brânzeturile , dimineață sau că o gustare peste zi, la Best P. Q găsiți garantat: iaurtul, chefirul, laptele, smântâna, cașcavalul sau brânzeturile preferate.
Mezeluri: La departamentul de mezeluri din Best P. Q, întotdeauna vă întâmpină o gamă diversificată la o calitate garantată. Avem cele mai bune parteneriate, cu furnizori de încredere și verificăm cu strictețe pentru dumneavoastră toate termenele de garanție, etichetele de origine și temperaturile de păstrare!
Produse de bază: Nelipsite din cămara oricărei gospodine, produsele de bază au un loc speial destinat în magazinele Best P. Q. Puteți alege produsul preferat dintr-un sortiment foarte variat.
Panificație: Proaspăt scoasă din cuptor, pâinea și produsele din pâine au la Best P. Q un loc aparte. Puteți alege din sortimentele de pâine ambalată sau pâine proaspătă ecologică,precum și specialități din pâine.

Nou!!!! Non Stop Best P. Q este producator autorizat de gheata alimentara . La noi puteti gasi la orice ora din zi si din noapte gheata alimentara produsa din apa testata in laboratoarele autorizate in Romania. Pe baza de comanda se poate asigura orice cantitate dorita. La cantitati mai mari pretul poate fi negociat. Nu ezitati sa ne contactati atat in magazine , cat si pe Facebook

Social Links